Ekspert

|

Kiletusprojekti ettevalmistus: õige materjali, mahu ja kalkulatsioonide tegemine, vajadusel elluviija leidmine. 12 aastat töökogemust teie kasutuses!

|

Nagu igas valdkonnas, nii ka kleebiste valdkond on natuke kõikidest teistest erinev. Nii on siin omad kindlad materjalid mida sobib kusagil kasutada, on omad punktid mida silmas pidada, kuidas valida paigaldajat.

Kui ise täpselt seda maailma ei tea, kuid samas vajate oma firmale kiirelt kiletusega seonduvat, siis kuidas toimida?

Huupi ja loota parimat?  Ärge laske ennast pimesi röövida. Meil on parem lahendus. Kasutage meie Eksperdi teenust!
 

 

KLEEBISTE EKSPERT

Saite just omale ülesandeks teha kalkulatsioon ja spetsifikatsioon firma kleebistevajaduste kaardistamiseks ning partnerite leidmiseks.

Kas valida kallim või soodsaim pakkumine? Kuidas teha vahet, kumb neist teie vajadustele reaalselt kasulik on. Kas peaksite valima kõige soodsama või hoopis kõige kallima lahenduse? Kas kallim on parim või hoopis just kallim pakkuja loodab teilt saada lihtsalt suurema kasumi? Seega peaks siis valima soodsaima? Kuid äkki soodsaim pakkumine tähendab hiljem "lisanduvaid kulusid" või pole loota realselt garantiid töödele! Kui hinnavõit saavutati hoopis valet materjali kasutades, siis saate pärast vaielda ja edasi-tagasi pidevalt sõita kleebiseid parandamas? Kas see vaidlemine on oma hinnavõitu väärt? Palju küsimusi.

Lihtsalt huupi loota, et hinnapakkujad teevad teile õige pakkumise ja õiglase hinna, ei ole eriti mõistlik. Pigem, kasutage meid!

Kaardistame te kleebiste vajadused. Vastavalt sellele kirjutame üles võimalikud sobivad materjalid, nende kasutus aja- ja kasutuskoha järgi. Samuti oskame teha orienteeruva hinnakalkulatsiooni materjalile ja tööle. Saate teada mis teil täpselt vaja läheb ja mis hinnaga see olema saaks. Vajadusel otsime ka tegijad teile ning teostame tööde tegemise käigus ülevaatamist, et kõi oleks tehtud korrektselt: pinna puhastamisest, paigalduse ja järeltöötluseni.

Nüüd, vaadates ja võrreldes tulnud hinnakakulatsioone oskate juba targemalt valida tulevast koostööpartnerit. Ajavõit teile ning kindlasti ka rahaline kasu kokkuvõttes.

Hind on kokkuleppel, olenevalt töömahust.
 

AVARIIJÄRGNE EKSPERTIIS

Te sõidukil oli avarii ning olete just saanud hinnakalkulatsiooni remondijärgseks kiletuseks ... ja õnneks istusite, kui seda lugesite.

Tundub kallis, kuid kas see on seda väärt! Millest koosneb remondijärgse kiletuse hind, mida silmas pidada?
Millal on vaja kiletada mitte ainult viga saanud detail vaid hoopis suurem ala. Kas pakutud hinnakalkulatsionis on kasutatud õiget materjali ja õiglase hinnaga tootmisele ja paigaldusele?

Kõik võimalikud tekkinud küsimused, mis teil on, saavad vastuse meie ekspertiishinnangus.

Ärge laske endale liiga teha, kasutage hoopis oma ala eksperte! Saate teada raalse hinna sellelaadsele tööle.

Hind alates 50,-+km väiksemamahulistele kalkulatsioonidele, kuni 150,-+km keerulisemateni.

 

Kuidas edasi toimida?

Võtke julgelt ühendust ning leiame te soovile parima lahenduse.

Kontakteeru